Boblberg logo

Boblberg i Ikast-Brande Kommune

Opret dig gratis på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Søger gode snakke
Søger gode snakke

Jeg er fraskilt far til fire, der søger ven/veninde til at opleve verden med og gerne få nogle dybe snakke. Elsker litteratur, fodbold og musik. Nyder også at være i naturen.

Veninder søges🌸
Veninder søges🌸

Hej 😊 Jeg er en 30 årig kvinde der til dagligt bor sammen med min mand Jesper på 37 og vores 3 børn på 10, 3 og 2 år lige uden for ikast😍 Jeg søger veninder, der har lyst til at ses engang imellem, både med og uden børn. Jeg elsker at træne, så hvis du også selv synes træning er fedt er jeg også klar på at mødes til en gang styrketræning 💪🏽 Så hvis jeg har vagt din interesse så skriv da endelig 🤞🏼😍

Ensom fyr
Ensom fyr

Hej jeg er en ungdommelig fyr med begge ben på jorden ,men med lyst til nye eventyr og oplevelser samme med andre .er frisk på at prøve nye ting så bare sig frem .hygge med madlavning og vin ,en tur i byen ud i naturen

learning danish
learning danish

I am a 42yrs old doctor from srilanka.I came to Denmark 3 months ago with my familly.I go to sprog school in Herning.I live in the Ikast.I am looking for a voulantear to improve my danish level.

Venindes søges🥰
Venindes søges🥰

Jeg hedder Pernille 25 år Elsker hunde, en god snak med veninder Elsker og tøse hygge og se nogle tøser film. Jeg er lidt en gamer men kan også lave anden ting, jeg svaner nogen og være sammen med, og have det sjovt med. Jeg søger en veninde eller flere da jeg er tilflytter til Ikasts brande kommune. Savner nogen og snakke med da jeg er sygemeldt. Jeg er meget loyal når det kommer til venskaber og er der altid der for en, jeg ser mig selv som positiv og meget udadvendt og smilene personer, jeg er hjælpsom og lytter gerne hvis der er noget man vil ud med. Jeg støtter en 110 % når jeg har et venskab, da man skal være ærlig omkring ting og have hinanden når det er. Har en søn på omkring 5 år som jeg har hver anden weekend. Men skriv endelig.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.140 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her