Boblberg logo

Boblberg i Holstebro Kommune

Opret dig gratis på Boblberg og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler i Holstebro Kommune

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Bogklub i Holstebro
Bogklub i Holstebro

Jeg ønsker at starte en bogklub i Holstebro og leder efter andre bogelskere, der vil mødes en gang hver 14. dag for at diskutere og dele vores læseoplevelser. Uanset om du er en erfaren læser eller bare har lyst til at udforske forskellige genrer, er du velkommen til at være med. Kort om mig. Jeg er 46 år, arbejder som socialrådgiver og har 3 børn. Jeg håber, at kunne samle 6-8 kvinder, hvor vi diskutere bøger.

Veninder i Holstebro og omegn!
Veninder i Holstebro og omegn!

Jeg søger veninde(r) som kunne have lyst til at have mig med på sidelinjen og vise de fedeste steder frem i Holstebro da jeg er tilflytter🥳 Jeg er 22 år gammel og har lige været på håndarbejdshøjskole, så hvis du også har en kærlighed til krea og hjemmelavede projekter - så lad os starte en klub!🧶 Jeg elsker at fyre den af til højt musik, se film, strikke, sy, og at sludre - men jeg kan lokkes med på det meste🤣 Kys og kram fra Anne🥰

Søger venner
Søger venner

Kære alle ❤️ Jeg hedder Katrine og er 26 år. Jeg har en stor passion for fotografering, madlavning, hækling, sportens verden samt mange skønne gåture. Derudover bor jeg i Videbæk med min kæreste, og har boet her i 2 år, men vores forhold er på fjerde år. ❤️ Førhen boede jeg i Holstebro, hvor jeg studerende til ergoterapeut, og blev færdiguddannet i 2023. 🥳 Jeg en glad, smilende , omsorgsfuld, humoristisk pige med mange ønsker og drømme. Jeg er blevet vild med kaffe og vil derfor ikke være ked af en café tur. Samtidigt er en god hjemme aften med massere af snak, hækling, en lille snack og tapas aftner også noget jeg kan..☺️ Hvis jeg bare lyder lidt interessant , og du ønsker at lærer mig at kende, samt dele hverdagens finurligheder med jeg. så tøv ikke. Skriv endelig. ☺️☺️☺️ Jeg befinder mig omkring Herning, Videbæk og Holstebro området.

Søger veninder i Holstebro
Søger veninder i Holstebro

Hej! Jeg hedder Vera, 26 år, og jeg vil gerne have en veninde (eller flere) hvem jeg kunne snakke mere dansk med og hygge. Jeg kommer fra Moldova, jeg studere og arbejder her, og bor sammen med min kæreste i Holstebro. Jeg elsker at bage, strikke og hækle. Vi kunne lave en lille bage aften, ser filme eller bare snakke om ting. Jeg kan også lave negle I UV gel, og du må godt hjælpe mig at øve hvis du vil gerne!

Gode venner/veninder søges!
Gode venner/veninder søges!

Jeg nyder livet. Har et lille firma som holder mig aktiv☺️. Er en positiv, aktiv og glad kvinde. Søger veninder/ venner til fælles aktiviteter f eks gåture, cafe besøg, spil, bio, læseklub, strikkeklub, natur oplevelser, kunst m.m. Har altid været interesseret i det der kan hjælpe os til et godt og sundt liv ☺️. Har arbejdet med mennsker hele livet, både i det etablerede system og i det alternative, så jeg er selvfølgelig interesseret i alternative tanker og muligheder.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.136 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her