Boblberg logo

Gaming

Find en gaming makker på Boblberg

Gaming er blevet mere og mere populært og fylder endnu mere i mange danskeres hverdag. Det er dog sjældent sjovt at begive sig i de virtuelle arenaer alene, og derfor er det oplagt at søge nye gamingmakkere eller finde nogle, som deler samme interesse for gaming som dig. Det kan være alt lige fra Valorant, Apex legends og CS:GO til League of Legends og World of warcraft og selvfølgelig FIFA. At game har mange fordele som f.eks. udvidet forståelse for engelsk, konkurrence og selvfølgelig en fællesskabsfølelse med andre ligesindede gamere. Så om du sigter efter at være det nye medlem til at blive det næste Astralis hold, kaster dig ud i det for første gang som “Noob”, mangler en at game dit yndlingsspil med eller ligefrem vil skabe vejen for din karriere som f.eks. “AuronPlay” er helt op til dig, så længe det er på dine præmisser, og du morer dig med det. Spring ud i det, opret dig som bruger, lav din egen bobl, skriv til andre og find dit nye gamingfællesskab lige her, helt gratis.

6 gode grunde til at game

1. Forbedret engelsk – Det mest nærliggende sprog at tale på tværs af gaming er engelsk, og derfor vil mange af spillene foregå på engelsk, og dem som gamer er oftest internationale med/modspillere. 2. Sammenhold og sociale fællesskaber – Når man gamer finder man sammen med folk, der har den samme passion og interesse for gaming som en selv. Derved bliver du hurtigt en del af et fællesskab. 3. Strategi og planlægning – Det kræver øvelse at blive god til et spil og en masse timer foran skærmen med koncentration, f.eks. i forhold til at planlægge forskellige angrebsmetoder i spillet og clutche (holde hovedet koldt). 4. Eskapisme – Slip hverdagen et øjeblik og lev dig ind i den virtuelle verden. Gaming er også en god måde at koble af på efter en lang dag, eller en god måde at starte dagen på, hvis man har en travl dag. 5. Viljestyrke – Man får kampgejst af at skulle løse udfordringer i et spil, da man ofte skal være god til at kaste sig ud i tingene. 6. Karriere – E-sport og Twitch streaming vokser mere og mere, og endda så meget at flere har valgt at leve af det, ligesom de populære navne: “Ninja”, “HusKerrs” og “Pokimane”. Hvem vil ikke leve af sin yndlingsaktivitet eller det computerspil, man synes er allersjovest?

Brugere der har brugt Boblberg til at finde en gamingmakker

Læs om Carl og Rikke, som blot er to ud af mange, der har fundet en gamingmakker på Boblberg

Portræt af Carl

Carl – Fylder hverdagen ud med ny gamingmakker

Carl på 21 år så hurtigt potentialet i at finde nye bekendtskaber med samme interesse som ham selv, da han blev bekendt med Boblberg. På Boblberg søgte han derfor efter andre sprog- og computerspilinteresserede. Carl ”mødte” hurtigt en jævnaldrende gut med samme interesse for gaming, og de snakker online og gamer sammen nærmest hver dag den dag i dag.

Portræt af Rikke

Rikke – Fik skabt et gamingfællesskab med mere end 16 mennesker

Rikke på 26 år gamer i hendes fritid og søgte derfor andre på hendes egen alder, som hun kunne game med. Gennem hendes bobl på Boblberg fik hun oprettet et gamerfællesskab, som hun i dag har inviteret mere end 16 mennesker til. De får gamet en masse spil sammen, og de har ovenikøbet fået arrangeret andre små events såsom bowling og biografture.

Dit nye gamingfællesskab venter på dig – find det lige nu på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 600.142 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her

Ps4 venner søges til gaming
Ps4 venner søges til gaming

Jeg er en gut på 27 år som savner at sidde at game om aftenen med nogen gode venner, så derfor prøver jeg at søge gamer venner herinde til ps4, jeg spiller alt fra skydespil til fodbold, bare det at ha nogen at game med vil være dejligt skriv gerne :)

Veninder søges til gaming ~
Veninder søges til gaming ~

Hey ~ Jeg hedder Marie, er 32 og nyuddannet psykolog. Jeg har ikke det store gamer-netværk og søger derfor folk at spille med! Specifikt vil jeg gerne spille Pokémon Soul Link ("two player nuzlocke"), Diablo 2: Resurrected samt Deep Rock Galactic. MÅSKE også World of Warcraft, som jeg nogle gange savner.

Baldur Gate 3
Baldur Gate 3

Goddag venner og veninder Jeg hedder HC & jeg er 55 år og er fuldtid på arbejdsmarkedet og arbejder som socialpædagog. Med autister borgere. Jeg interesserer mig for lystfiskeri & at vandre overnatte i Shelter, computer, hardware & spillere brætspil samt gaming, især rollespil hvilket jeg bruger min fritid på. Jeg søger basalt set jer, jeg kan snakke med stort som småt, men også en jeg kan game med, jeg spiller Fallout 4 og Baldur Gate 3, og så elsker jeg politik og kultur.

Mit Navn Mini
Mit Navn Mini

Mit navn er Mini er 23 år snart 24 år 1999 jeg elsker gaming og tegne og musik og gå tur gå genbrug butik jeg har to katte jeg er forlovet bor sammen med ham skiver

Med-gaming interesserede
Med-gaming interesserede

Er 24 år og gamer af forskellige spil og genre, samt stor musik elsker. Favoritter som The Last of us, Fire Emblem og Persona er jeg stor fan af. Håber der er nogen derude der deler disse interesser og kunne have lyst til at snakke om dem.