Boblberg logo

Badminton

Mange spiller badminton i Danmark, men det er en svær sportsgren at spille alene. Det er derfor oplagt at finde nogle, der deler samme interesse for spillet som dig. Der er både muligheden for at finde en badmintonklub nær dig, men du kan også finde din næste badmintonmakker(e) på Boblberg. At spille badminton har mange fordele, som f.eks. mere energi i hverdagen, sjov og latter, konkurrence og fællesskabsfølelse. Om du sigter efter at være den næste Viktor Axelsen eller Camilla Martin, eller bare har planer om at spille for sjov, spiller ingen rolle. Det vigtigste er, at det er på dine præmisser, og du synes, det er sjovt. Spring ud i det, opret din egen bobl og find din nye badmintonmakker lige her – helt gratis!

5 gode grunde til at træne og dyrke badminton

1. Energi – At dyrke motion er altid godt, og det giver generelt mere energi i hverdagen. Når du har spillet f.eks. badminton er det nemmere at gribe hverdagsopgaverne i stiv arm. 2. Selvtillid – Træning er godt for kroppen, og med tiden kan det også ses, at muskler opbygges og kroppen strammes op. Dette kan være en stor faktor i at opbygge din selvtillid. 3. Overskud – Overskuddet bliver større, når du træner, og derfor mindsker du også en stresset hverdag. 4. Bedre form – Udover at kroppen strammes op, og musklerne vokser, bliver din kondition også bedre, og du kommer i bedre form. 5. Søvn – Du sover væsentligt bedre, når du træner. Når du har brugt din energi på badmintonbanen, vil du sove meget bedre.

Brugere der har brugt Boblberg til at finde en badminmakker

Læs om Claus og Kim, som blot er to ud af mange, der har fundet en badmintonmakker på Boblberg

Claus

Claus – Fandt flere holdkammerater til sit badmintonhold

Claus manglede spillere til sit badmintonhold og fandt, med stor succes, fire spillere gennem Boblberg. I dag har de et rigtig godt sammenhold på holdet og mødes flere gange om året til fester og frokoster.

Kim

Kim – En ny badminton- og floorballmakker

Kim på 49 år manglede en at spille badminton og floorball med, som boede tæt ved ham, så han ikke skulle for langt for at udøve sin interesse. På Boblberg fandt han hurtigt Martin, som han ville spille med. Siden første spil har de spillet sammen minimum en gang om måneden.

Din nye badmintonmakker venter på dig – find ham/hende lige nu på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 600.140 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her

Søger badminton makker/makkerinde
Søger badminton makker/makkerinde

Kunne godt tænke mig at begynde at spille badminton igen, har spillet for mange år siden men alder og kilo har ikke talt til min fordel - dog tænker jeg godt kan kan klemme en time ud om ugen i semi fin tempo og over tid også nogenlunde kvalitet når jeg lige finder rytmen igen ift at ramme bolden! - nogle ligesindede der er friske? Niveau er ikke så vigtigt - bare vi kan bevæge os lidt

Sport og musik interesseret
Sport og musik interesseret

Hej jeg er en kvinde på 46 år som er uddannet pædagog. Jeg er solomor til en pige på 8 år. Jeg søger nye bekendtskaber og gerne til tennis/paddel eller andre aktiviteter. Jeg har pt bedst tid i formidagstimerne i hverdagene og ind imellem i weekenderne. Interesser : samfundet, familie, sport, café, biograf, bøger, musik, natur m.m. Mvh Christina

Træningsmakker 🏋️‍♀️
Træningsmakker 🏋️‍♀️

Hey ☀️ Jeg søger en der ligesom mig kunne finde det hyggeligt med en træningsmakker. Jeg har førhen gået meget i fitness, men har holdt en del års pause. Nu vil jeg gerne i gang igen! Om du er mand eller kvinde er underordnet, men du må gerne være nogenlunde jævnaldrende med mig (jeg er 27). Udover styrketræning kunne det også være hyggeligt med andre aktive aktiviteter som fx badminton, svømning, gåture eller andet. Jeg er med på lidt af hvert. Jeg har ikke selv den store viden inden for styrketræning, så hvis du har kunne det være fedt eller også finder vi ud af det sammen ✌️🥳 Skriv endelig hvis det kunne have interesse! Kh

Søger sportsmakker m/k
Søger sportsmakker m/k

Søger sportsmakker til f.eks badminton, squash, padel til at booke en bane i omfanget hver andet weekend (har barn i 9 dage af gangen)

Søger ven/inde til noget aktivitet!
Søger ven/inde til noget aktivitet!

Søger en ven/inde man kunne lave nogle ting sammen med, fx træning, 1 øl, bio, golf, badminton eller hvad man nu har lyst til 😊 Jeg er en frisk, stille og rolig fyr på 30. Afstand er ikke vigtigt, self er det nemmere jo tættere man bor på hinanden 😊