Boblberg logo

Boblberg i Hørsholm Kommune

Opret dig på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Hundelufter
Hundelufter

Hejsa jeg er en dreng der elsker hunde, men kan ikke få en hund siden min forældre siger nej. Jeg vil rigtig gerne gå med hunde I hverdagene. Har nemlig gået med min vens hund mange gange før, så jeg har lidt erfaring😅. Bor I Hørsholm, så hvis I har en hund der omkring vil jeg rigtig gerne lufte den 🥰. Obs. Jeg går I skole I Frederikssund, men jeg skal nok til Hørsholm så hurtigt som muligt efter skole.😋

Søger nye veninder
Søger nye veninder

Hejj, jeg søger nye veninder i alderen 20-27 Jeg bor til dagligt med min kæreste i Nordsjælland. Jeg kan godt lide at se serier/film Gå ture, shoppe, tage på cafe osv.

Ligesindede indenfor rækkevidde
Ligesindede indenfor rækkevidde

56 år ung og fra Hørsholm. Giv lyd hvis du bor i nærheden, er glad for at gå ture, elsker musik, kan lide et godt glas vin, at lave sund mad, at danse eller dyrke yoga. Alt sammen hyggeligere at dele med en god ven 😊 Vigtigt for mig er at du reelt har tiden til at mødes, også i hverdagen. Så hvis børn/børnebørn eller job optager det meste af din tid, så spring bare over her 😌

Søger barselsveninder
Søger barselsveninder

Jeg er 35 år og bor alene i Hørsholm med min lille søn på 4 måneder. Jeg søger selvskab til gåture, cafeture eller andet hyggeligt.

Søger venner :)
Søger venner :)

Hej :) Jeg hedder Kirstine og er 32 år. Jeg arbejder som butikschef og bor i en lejlighed i Hørsholm sammen med min lille hund. Jeg er arbejdsnarkoman, single og har ingen børn, så jeg mangler lidt selskab i min fritid :) Jeg bruger min fritid på at hækle, se serier og gå ture med min hund. Jeg ville synes det kunne være hyggeligt at gå ture, lave mad, tage på cafe, gå i biografen o.l. Jeg drikker ikke alkohol, så byture osv. er ikke lige noget for mig :) Til gengæld elsker jeg kaffe og god chokolade!

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Skriv en fangende tekst om fællesskaber i XX Kommune. Gør som 600.025 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her