Boblberg logo

Boblberg i Helsingør Kommune

I Helsingør er det gratis at oprette sig, så hvorfor tøver du?

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra Helsingør området søger efter på Boblberg:

Reserve bedste søges
Reserve bedste søges

Vi søger en “bedste” til vores lille krudtugle Noah på 2 år Vi har brug for hjælp ved sygdom afhentning og nogen aftner ind i mellem. Noah bor med sin mor i Espergærde og far bor i Helsingborg Noah er en meget kærlig dreng med mega meget krudt i numsen os når han har 40 i feber så du ska være klar på at der er knald på.

Søger nye bekendtskaber 😎
Søger nye bekendtskaber 😎

Jeg hedder Nicolai er 28, og bor i Snekkersten. Jeg har boet i københavn det meste af mit liv, men flyttet for nogen år siden Snekkersten. Jeg søger nye bekendtskaber, da livet ellers bliver langt og trist - hvis man får nogen nye bekendtskaber. Jeg kan godt lide fodbold, og har også arbejdet en del med det. Biler har også min interesse. Jeg elsker at tale med mennesker og høre hvem de er. Så det kunne da være skide hyggeligt at mødes til en gåtur, en øl, eller bare kaffe. Jeg er en stille og rolig fyr, som bare savner selvskab

Male og rejsefællesskaber
Male og rejsefællesskaber

Jeg har en stor interesse i kunst, mad, musik og rejser. Søger fællesskabet med samme interesser :) Jeg et 55 år, jyde, musik - og billedkunstlærer i Snekkersten.

Veninder søges
Veninder søges

Halløj, jeg hedder Ida, er 21 år og bor i Helsingør. Jeg søger nogle veninder at lave alt og intet med. I min fritid spiller jeg slagtøj i Helsingør pigegarde. Jeg har en kæreste som snart skal til bornholm for at uddanne sig som brandmand. De veninder jeg har har meget travlt og bor langt væk så det ikke nemt at ses så tit. Det ville være rart med nogle veninder i Helsingør omegn. Hilsen Ida

Rasoul
Rasoul

Mit navn er Rasoul, og jeg har haft fornøjelsen af at kalde Danmark mit hjem siden 2019. Oprindeligt stammer jeg fra Iran og jeg taler sprog persisk, engelsk og dansk. Min lidenskab og formål her i Danmark er at støtte dem, der søger assistance i at mestre det danske sprog. Mit ønske er at hjælpe andre, der søger støtte til at lære dansk. Jeg forstår de udfordringer, der kan opstå, når man lærer et nyt sprog, og jeg ønsker at bidrage til at gøre denne rejse lettere for andre. Med min viden og erfaring er jeg parat til at hjælpe enhver, der har brug for støtte til at forbedre deres danskfærdigheder. Lad os sammen skabe et læringsmiljø, hvor vi kan udforske det danske sprog og kultur sammen. Jeg ser frem til at dele mine færdigheder og lære af andre i vores fælles rejse mod sprogkompetence.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Helsingør?

Gør som 600.142 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her