Boblberg logo

Boblberg i XX Kommune

Opret dig på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

M på 40 fra Glostrup
M på 40 fra Glostrup

Hej Jeg er en M på 40 der søger nogle nye bekendtskaber, gerne bare skrive sammen. Jeg kan lide at læse, krimi og historie samt meget andet. Jeg bor i Glostrup

Looking for a friend
Looking for a friend

I just moved to Ejby, Glostrup and looking for friends nearby to go for walks, sit at a cafe and do some other activities. I am 33 years old and married. I am social, easy going and humorous person.

Nye venner/veninder søges
Nye venner/veninder søges

Hello guys🌞 Jeg er en 20 årig pige, som egentligt bare leder efter nye bekendtskaber i omegn af mig selv. Til dagligt går jeg på FGU, og i min fritid er jeg lige blevet “ansat” som frivillig på et Plejehjem🤩 Jeg har en kæmpe drøm/plan om at læse videre til SSA’er, og håber på at støde ind i nogle evt herinde, som måske deler samme interesse som jeg! Jeg vil betragte mig selv som omsorgsfuld, selvstændig, humoristisk, kreativ og ikke mindst socialt anlagt! Jeg elsker spontane aftaler i ny og næ, og hvis du er frisk på en gåtur en dag, eller at tage på eventyr så er du mere end velkommen til at skrive til mig! Hvis du syntes det lyder til at vi har noget til fælles er du mere end velkommen til at sende en pb, og så kan vi se hvad der sker😄 Håber at høre fra nogle dejlige mennesker derude!

Koncerter
Koncerter

Nogen der vil med til koncert? Slash eller Metallica? Tænker, at vi går ud og spiser først, er det noget? Billetter skal man selv købe.

Veninde til gåture
Veninde til gåture

Hej Jeg er en kvinde på 61 år, jeg savner en veninde som jeg kan gå ture med, hygge snakke over en kop kaffe, eller spise mad sammen med. Jeg er glad og kan lide at have det sjovt. Jeg er synshandicappet, nærsynet, og kan derfor ikke mødes om aftenen i vinterhalvåret. Jeg bor i Glostrup, så det ville være fint hvis du også bor i Glostrup, eller Brøndbyøster, Rødovre, Hvidovre, Alberslund, Jeg glæder mig til at høre fra dig. Mange hilsner Petra

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 600.142 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her