Boblberg logo
Emilie – En veninde for livet efter tabt omgangskreds pga. arbejde i udlandet og flytning

Emilie – En veninde for livet efter tabt omgangskreds pga. arbejde i udlandet og flytning

21-årige Emilie havde mistet en stor del af den omgangskreds, hun kom fra, efter hun havde været i London for at arbejde. Ydermere var hun flyttet til en ny by og ville derfor gerne udvide sin kreds af venskaber i det nye område. Da hun hørte om Boblberg gennem sin mor, tænkte hun, at det var et oplagt sted til at finde nye veninder.

”Boblberg var forsøget værd, jeg havde jo intet at miste – kun nyt at få, hvis jeg var heldig.”

- Emilie

Emilie kontaktede Emma på Boblberg, da hun lød som en mulig veninde lige for hende. De fandt hurtigt ud af, at de havde gået på samme skole og havde et par fælles venner, hvilket var meget sjovt. De mødtes første gang til en kop kaffe, hvor kemien var i top.

Siden første møde har den stået på utallige kopper kaffe over gode snakke, koncerter, filmaftener, gåture, ture i Fårup Sommerland og meget mere.

Emilie indrømmer blankt, at hun i starten var lidt tvivlsom og skeptisk omkring at kunne finde gode veninder på en platform, da hun mener, at de tætteste man har, ofte kommer fra folkeskolen, uddannelse eller andet. Men i dag vil hun gå så langt som at sige, at Emma er én af de tætteste, hun har.

”Jeg har fundet min nuværende veninde, som er den bedste - kunne aldrig være foruden hende, takket være Boblberg.”

- Emilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her