Boblberg logo
Vivi – Hjælp til hverdagen med nyt venskab som førtidspensionist

Vivi – Hjælp til hverdagen med nyt venskab som førtidspensionist

Vivi på 63 år er førtidspensionist, da hun har bl.a. har nedslidt ryg, fibromyalgi og KOL, der gør hverdagen noget mere udfordrende derhjemme ift. forskellige praktiske gøremål. Af den grund søgte hun efter et fællesskab, der kunne hjælpe hende, men samtidig være en god ven eller veninde, som kunne hjælpe hende med forskellige ting. Tilbage ville hun så gerne give middage, kaffe osv.

Jagten efter dette startede på Boblberg, hvor Vivi hurtigt kom i kontakt med Kim. De drak en kop kaffe og sludrede lidt, og Kim ville rigtig gerne hjælpe Vivi med forskellige gøremål.

”Han er 12 år yngre ind jeg, men vi snakker godt sammen og nyder de stunder, når vi ses. Og vi er begge enige om, at vi har et venskab for livet.”

- Vivi

Kim har bl.a. hjulpet Vivi med at sætte en markise op, flyttede fliser til storskrald, fiksede vaskemaskinen. Han hjælper med alt lige fra store til små ting. Vivi og Kim er blevet rigtig gode venner, og nogle gange kommer Kim også bare forbi til en sludder, også hvis ikke Vivi har noget, der skal laves.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.964 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her