Boblberg logo
Line – Ligesindede veninder i en tid med ensomhed under sygemelding

Line – Ligesindede veninder i en tid med ensomhed under sygemelding

Line på 27 år følte sig alene og ensom, da hun lige havde slået op med kæresten, var sygemeldt og var flyttet til en ny by. Line besluttede sig derfor for at søge efter et nyt netværk på Boblberg. Hun blev overrasket over, hvor mange der kontaktede hende. Gennem Boblberg har hun mødt ti andre, hvoraf to af dem er blevet til rigtig gode veninder.

Begge piger er adopteret, og Maja havde det også lidt svært, da Line og hende kom i kontakt med hinanden. Af de grunde kunne de med det samme relatere til hinanden på en helt særlig måde. De er begge enormt glade for naturen, og Line elsker de dybe og spændende samtaler, de har, hver gang de ser hinanden. Sammen har de også været i sommerhus og til foredrag.

Gennem Boblberg har hun også lært Heidi at kende, og selvom hun er 12 år ældre, har de opbygget et rigtig godt venskab. Heidi har været udsat for en arbejdsulykke og kender derfor også til følelsen af at være sygemeldt. Når de er sammen, kan de godt lide at spise mad og lave bål, og Heidi er enormt glad for, at hun fået en lidt yngre veninde med samme interesse, så det hele ikke bliver så voksent.

Både Maja, Heidi og Line har også mødtes sammen alle tre, som var en kæmpe succes.

”Jeg har fundet to rigtig gode veninder på Boblberg, som jeg føler mig enormt heldig over at have lært at kende. De to har allerede en vigtig plads hos mig.”

- Line

Line er lykkelig for, hvad Boblberg har givet hende, og har hele vejen igennem oplevet forståelse og respekt.

”Boblberg er så fedt. Det med til at give en forestilling om, at det er okay at være ensom, okay at søge venner. Der kan ikke ske noget ved det, alle er derinde med samme intention.”

- Line

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her