Boblberg logo
Jette - Var træt af stilhed i hverdagen, nu har hun fundet to nye veninder

Jette - Var træt af stilhed i hverdagen, nu har hun fundet to nye veninder

Til dagligt er Jette flexjobber, hvor hun i sit arbejde ikke har særlig meget kontakt til andre mennesker. Til sidst følte Jette at kassedamen i supermarkedet, var den eneste menneskelige kontakt, hun havde udefra. Da hun en dag stødte på, at man på Boblberg kunne finde en ny veninde, tøvede Jette ikke og sprang ud i at oprette en bruger på portalen. Hvad var det værste der kunne ske?

Jette oprettede sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv og hvad hun søgte. Hun skrev også til andres bobler og fandt i foråret sidste år to nye veninder. De er begge jævnaldrende med Jette og bor i samme område. Jette og den ene af hendes veninder, joker ofte med at de er ligesom tvillinger. De har begge været gift i mange år og har børn som er flyttet hjemmefra. Derudover har de mange af de samme interesser og laver alt lige fra at tage i genbrugsbutikker til en god snak over en varm kop kaffe.

Nu mødes hun med de to veninder ca. 2 gange i måneden, og Jette overvejer nu at koble pigerne sammen, da de alle er meget ens og Jette tror, at de kunne få en god trio ud af det. Jette er i øjeblikket ikke aktiv på Boblberg, da hun har været optaget. I fremtiden ønsker hun at finde nogle at være kreative med, for det ved hun nemlig, at hun kan finde på Boblberg. Boblberg er for alle typer og alle aktiviteter, så der er Jette sikker på, at hun kan finde hvad hun søger.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her