Boblberg logo
Nanna – Fik troen og håbet tilbage på at kunne få venner efter nye relationer

Nanna – Fik troen og håbet tilbage på at kunne få venner efter nye relationer

Nanna på 22 år har altid haft rigtig svært ved at danne relationer og få venner og søgte derfor efter sider på nettet, så hun kunne forsøge at gøre noget ved det. Her kom Boblberg frem, og der skulle ikke mange overvejelser til at oprette en bobl, hvor hun søgte efter nye venskaber.

På Boblberg har Nanna mødt nogle rigtig søde mennesker, som har givet hende troen tilbage på, at hun godt kan stifte bekendtskaber. Flere af dem er blevet rigtig gode venner for Nanna, og der er især én, der skiller sig ud, som hun ses med ca. en gang om ugen. Det er meget forskelligt, hvad de foretager sig, men de går mange ture og har mange gode snakke over en kop kaffe.

Nanna anbefaler Boblberg til andre og kunne sagtens finde på at bruge platformen igen. Hun synes, idéen bag Boblberg er fantastisk, da det hjælper mange ensomme, der har svært ved at skabe relationer og dele deres interesser med andre, der har det på sammen måde.

”Jeg har haft rigtig svært ved at danne relationer og få venner, men gennem Boblberg er det virkelig lykkedes mig at finde nogle gode venner.”

- Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.563 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her