Boblberg logo
Linda – Bedste veninde til gymnastik, julemarkeder, koncerter og meget mere

Linda – Bedste veninde til gymnastik, julemarkeder, koncerter og meget mere

Linda på 63 år syntes, det kunne være super hyggeligt med en ny veninde i sit liv. Efter at være stødt på Boblberg, valgte hun at oprette en bruger og en bobl, hvor hun fortalte lidt om sig selv, og hvad hun søgte. Linda søgte efter nogen, hun kunne gå ture og tage på café med, og det var der heldigvis mange andre, der også søgte.

Kort efter Linda havde oprettet boblen, begyndte de første at skrive til hende. Efter at have skrevet frem og tilbage i et par dage, valgte Linda og Dorte at mødes. De mødtes på en café, hvor de skulle se hinanden lidt an og finde ud af, om kemien var der. Og den var bare helt fantastisk.

I dag er Linda og Dorte bedste veninder, og der er ingen grænser for, hvad de har oplevet sammen. De går bl.a. til gymnastik sammen, og om vinteren nyder de at gå på julemarked sammen. De er blevet så gode veninder, at de også er begyndt at ses med hinandens familier. De skal nemlig til koncert sammen i den nærmeste fremtid.

Linda er bestemt ikke afvisende for at bruge Boblberg igen en anden gang, hvis der pludselig skulle være tid til endnu en ny veninde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.969 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her