Boblberg logo
Lone – Pigegruppe til forskellige oplevelser når hun er i Danmark

Lone – Pigegruppe til forskellige oplevelser når hun er i Danmark

Lone på 65 år har boet i Frankrig de sidste 20 år, men mistede for nyligt sin mand, som, udover at gøre enormt ondt, også satte tanker i gang hos Lone. Hun bor derfor nu både i Frankrig og i Danmark, og savnede derfor nye bekendtskaber og fællesskaber, når hun befandt sig i Danmark.

På Boblberg søgte hun efter veninder, som hun f.eks. kunne gå i biografen og tage på café sammen med, når hun tilbragte tiden i Danmark. Gennem Boblberg fandt Lone en pigegruppe, som hun delte sin historie med. Det var Pia, der havde startet pigegruppen, som løbende samler en masse damer til at lave forskellige aktiviteter.

Pia inviterede Lone og to andre med i Tivoli, og det var lige præcis det, Lone søgte. Udover Tivoli har de været på shoppingture, besøgt et kammer hvor HC. Andersen har boet og forskellige museer. De har også flere gange været hjemme ved Lone.

Pia er slet ikke i tvivl om, hvor glad hun har været for at bruge Boblberg, da det har givet hende nye fællesskaber i Danmark.

”Jeg har været meget glad for Boblberg og været heldig i mit første forsøg at løbe ind i en, jeg vil være veninder med resten af mit liv.”

- Lone

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her