Boblberg logo
Lærke – Ny omgangskreds efter at være flyttet til ny by

Lærke – Ny omgangskreds efter at være flyttet til ny by

Det kan godt være en smule nervepirrende at skulle flytte til en ny by, hvor man overhovedet ikke kender nogen. Det var virkeligheden for 26-årige Lærke, der stod og skulle flytte til en helt anden landsdel, end den hun havde boet i det sidste lange stykke tid.

Heldigvis kom hun i tanke om, at nogle af hendes venner havde snakket om en platform, der hed Boblberg, hvor man kunne finde nye venner. Efter en hurtig internetsøgning fandt Lærke frem til Boblberg og begyndte at udforske, hvad platformen rent faktisk kunne bruges til. Heldigvis var det lige præcis, hvad hun søgte efter. Hun valgte at oprette en bobl, hvor hun til at starte med skrev lidt om sig selv, og hvad hun søgte. Nemlig nogle nye venner til at danne hendes nye omgangskreds.

”Jeg ledte målrettet efter et sted at udvide min omgangskreds”

- Lærke

Heldigvis gik der ikke længe før, Lærke blev kontaktet af op til flere forskellige personer, der gerne vil lære hende bedre at kende. Efter at have skrevet frem og tilbage valgte Lærke at mødes med to af dem, der havde kontaktet hende.

De startede med at mødes på en café for at se hinanden lidt an, og for at mærke om kemien var der, og det var den heldigvis i begge tilfælde. Det har nu udviklet sig til to tætte venskaber, der byder på alt fra hyggeaftener til lange gåture i naturen med Lærkes hund.

”Jeg har foreslået Boblberg til flere af mine venner, der søger det samme, som jeg gjorde.”

- Lærke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her