Boblberg logo
Linda – To nye veninder til papirblomster, biografture, teaterforestillinger osv.

Linda – To nye veninder til papirblomster, biografture, teaterforestillinger osv.

Linda på 62 år er til hverdag en travl kvinde med både mand, børn, børnebørn og job. Alligevel følte hun, at hun havde lidt tid i weekenderne. På det lokale bibliotek fandt hun en flyer om Boblberg, og siden da tog det fart.

Først var Linda bare inde at kigge på Boblberg for at se, hvad hele konceptet gik ud på. I starten var hun ikke på udkig efter store venskaber, men mere end hobby, som hun kunne blive bedre til.

På Boblberg søgte Linda efter en, der ville lave papirblomster med hende, og det lykkedes hende. De inspirerer hinanden med nye ideer, hver gang de er sammen. De ses cirka en gang om måneden, gerne en lørdag.

For Linda har det været fantastisk at benytte sig af Boblberg.

”Det er fedt at møde nogle, som man ikke ville have mødt normalt. Det dér med at møde andre, som umiddelbart er anderledes end én selv er meget sjovt.”

- Linda

Det sidste Linda har haft gang i er, at hun har søgt kvinder på sin egen alder, som vil lave noget andet end papirblomster. Hun ses nu med en ny veninde, hvor de både er ude at gå ture, tager i biffen, går i teatret og selvfølgelig har en masse gode snakke.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her