Boblberg logo
Susanne – Ny fiskemakker i en hverdag som førtidspensionist pga. slidgigt

Susanne – Ny fiskemakker i en hverdag som førtidspensionist pga. slidgigt

Susanne på 66 år blev førtidspensionist i 2016 grundet slidgigt, og selvom hun kom på arbejdsmarkedet, da hun var 16, var det en stor lettelse at få førtidspensionen tilkendt. Grundet slidgigten blev Susanne nødt til at flytte fra hendes 114 kvm store hus med en tilhørende stor have ind i en lejlighed. Hverdagen ændrede sig meget for Susanne, og hun havde derfor stadig brug for at aktivere sig selv.

En dag faldt Susanne over Boblberg nede i den lokale krolfklub og blev nysgerrig. Susanne oprettede en bruger og sprang hun ud i at oprette sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, og hvad hun søgte. Susanne søgte efter nogen at fiske sammen med.

På Boblberg blev Susanne kontaktet af Kurt, der også søgte efter en fiskemakker, da hverken hans kone eller børn gad at fiske med ham. Susanne og Kurt skrev lidt sammen, inden de aftalte at mødes. Første møde var hjemme hos Susanne, hvor de fik kaffe og kage for at lære hinanden bedre at kende. Siden da har de mødtes til fisketure, hvor Kurt endda har givet Susanne en fiskestang – mest fordi det var hans datter, som ikke brugte den, og at den var lyserød. Susanne og Kurt ser frem til foråret, hvor den står på endnu flere fisketure.

Susanne er stadig aktiv på Boblberg og holder øje med, om der skulle dukke noget op, som kunne være noget for hende. Hun er virkelig glad for de oplevelser, hun allerede har fået gennem Boblberg og synes, at det er alletiders.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her