Boblberg logo
Tatiana – Ny MTB-makker og veninde som tilflytter

Tatiana – Ny MTB-makker og veninde som tilflytter

Tatiana på 26 år var tilflytter og manglede selskab i hverdagene, da hendes venner bor langt væk og kun ses i weekenderne. Tatiana er lidt af en drengepige, og på Boblberg søgte hun derfor efter en MTB-makker, men også efter nye venner og veninder til samvær i form af gåture, brætspil, roadtrips, byture og meget mere.

På Boblberg kom Tatiana i kontakt med Martin, som hurtigt tog hende med ud og introducerede hende til nye MTB-baner. Tatiana er begynder, imens Martin er professionel, og det har derfor været fedt for Tatiana, at hun har kunne lære af en, der er bedre end hende selv.

Tatiana kom også i kontakt med jævnaldrende Camilla, som hun mødtes første gang med på en café for at lære hinanden bedre at kende. Fra første sekund opstod der rigtig god kemi, og de ses nu hver torsdag til torsdagsdates. Ofte til mad og gode snakke enten hjemme hos en af dem eller på en café. De har også været i genbrugsbutikker sammen.

”Boblberg er super fedt - vær åben og tag initiativ, så skal det nok lykkes at finde lige præcis det, du er på jagt efter.”

- Tatiana

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her