Boblberg logo
Tenna - Oprettede en kulturgruppe

Tenna - Oprettede en kulturgruppe

Tenna er en ung kvinde på 24 år, der som mange andre, har haft stor glæde af Boblberg. Til dagligt går hun på universitetet, hvor hun læser til pædagog og bor sammen med sin kæreste i Odense. Da Tenna oprettede sig på Boblberg søgte hun ikke noget bestemt, men med tiden fik hun den geniale idé, at oprette en kulturgruppe for borgere i Odense. Hun håbede på at andre delte samme interesse og kort tid efter var der allerede fem brugere, der viste interesse for kulturgruppen på Boblberg.

I dag er der hele 31 deltagere og de mødes den første dag i måneden og aftaler hvilke kulturelle arrangementer de skal deltage i til den kommende måned. Tenna påpeger, at de alle har meget forskellige kulturelle interesser, som er lige fra et besøg i Zoologisk Have til digtoplæsning. Tenna fastslår også at gruppens deltagere ikke er jævnaldrende og har vidt forskellige baggrunde. Den yngste deltager er i 20'erne og den ældste er 57 år. Selvom der planlægges mange ture, er det ikke alle som kan deltage hver gang. En af gruppens deltagere sidder nemlig i kørestol og kan derfor ikke være med på kanoture eller lignende. Dog bliver der arrangeret en masse ture, som handicappede også kan deltage i.

Udover kulturgruppen har Tenna søgt efter en træningsmakker og fandt derudover en bobl med en som kunne lære hende at flyve med drage. Tenna elsker idéen omkring Boblberg: Idéen med Boblberg er lidt ligesom dating, bare med fælleskaber, det er fantastisk. Hun udtrykker at Boblberg er en god mulighed for at møde andre med samme interesse, så derfor anbefaler hun det til dem hun møder: Jeg tænker helt klart at anbefale Boblberg til andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her