Boblberg logo
Camilla – Fra enormt ensom og alene til to nye veninder

Camilla – Fra enormt ensom og alene til to nye veninder

Første gang 26-årige Camilla stiftede bekendtskab med Boblberg var i år 2018, hvor hun følte sig ensom. Dengang havde hun desværre ikke modet til at oprette en bruger, da hun syntes, at det var meget grænseoverskridende. Camilla tænkte ofte på Boblberg efterfølgende, og en dag samlede hun mod til sig. Simpelthen fordi længslen efter nye veninder var så stor.

Camilla oprettede en bruger og en bobl, hvor hun søgte efter nye veninder, som hun kunne tage ud at shoppe med, gå en tur sammen med, tage på caféture og ikke mindst kunne snakke om alt og intet sammen med.

Den første besked tikkede ind fra Amalie, og Camilla kan tydeligt huske hvor modigt og sejt, hun syntes, hun var, men var bare rigtig beæret over, at hun valgte at kontakte hende. Der gik ikke længe, før der også tikkede en besked ind fra Maria med præcis de samme intentioner – at få nye veninder.

Første møde med begge piger foregik på en café hver for sig, hvor samtalerne gik problemfrit, og timerne fløj afsted. De har daglig kontakt og ses ca. hver anden uge til forskellige venindeting – bl.a. shopping, julekur, gåture, caféture og meget mere.

Camilla synes, idéen bag Boblberg er en fantastisk opfindelse, da der er en ideel mulighed for at bryde op med sin ensomhed. Camilla er fortsat en flittig bruger af Boblberg og ville også anbefale det til andre, da hun synes, at man føler sig både set og bemærket.

”Spring ud i det, det kan sagtens føles grænseoverskridende, men følelsen af, at et andet menneske rækker ud til en og vil lære en at kende, er en helt fantastisk følelse.”

- Camilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.967 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her