Boblberg logo
Anne – Fandt vennepar med børn til hyggeligt samvær

Anne – Fandt vennepar med børn til hyggeligt samvær

Anne og Daniel Styhr er for ca. et halvt år siden, blevet forældre til en skøn lille dreng. Nicky, som sønnen hedder, er opkaldt efter en af medlemmerne i Westlife, da det er Annes absolutte yndlingsband. Udover Westlife, er Anne også stor fan af Ringenes Herre, og der er ingen tvivl om, at Nicky vil blive præsenteret for hele Ringenes Herre universet, når han bliver ældre og kan forstå filmene. Både Daniel og Anne elsker også festivaller, og har selvfølgelig også haft Nicky med på forskellige festivaller, med hørebøffer selvfølgelig. Daniel og Anne holder meget af naturen, og går derfor ofte ture rundt i det børnevenlige område de bor i med Nicky.

De kommer dog fra en gruppe af venner, som ikke har børn, og slet ikke er nået til det sted i deres liv, hvor de tænker på børn. Derfor kunne de hurtigt godt føle sig ensomme og udenfor et fællesskab. Et fællesskab hvor de kunne udveksle erfaringer, råd ift. det at blive en familie og generelt bare nogle de kunne dele deres hverdag med. Derfor oprettede Anne en bobl på Boblberg, hvor hun søgte efter et vennepar med børn. Hun kontaktede også andre, og kom i kontakt med et par stykker af dem. Lige nu ses Daniel og Anne med et par, og skriver sammen med flere.Både Anne og Daniel glæder sig over, at de har fundet nogle at dele deres tid med: Heldigvis fandt vi på Boblberg andre mødre og fædre der havde det på samme måde som os, og har derfor fundet nogle at dele vores tid med.

Anne er også meget begejstret for hele idéen omkring Boblberg, og synes at det er fantastisk, at en platform kan hjælpe til så mange ting: Jeg synes idéen omkring hele Boblberg er helt vild god, der er mange muligheder derinde. Det er rigtig godt at kende til Boblberg, når Nicky bliver større, så kan han gå ind og kigge om han vil være frivillig eller andre ting.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.722 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her