Boblberg logo
Marco – Udvidede sin vennekreds med otte nye kammerater til bl.a. fodbold og fitness

Marco – Udvidede sin vennekreds med otte nye kammerater til bl.a. fodbold og fitness

18-årige Marco hørte ved et tilfælde nogle skolekammerater tale om appen Boblberg blev hurtigt interesseret i og nysgerrig på, hvad den kunne. Han besluttede sig derfor for at oprette en bruger for at se, hvad Boblberg havde at tilbyde.

Marco tænkte, det kunne være fedt at finde nogle nye bekendtskaber, som han kunne ses med uden for skolen. Her søgte han specifikt efter nogle, som han kunne spille fodbold og dyrke fitness med. I stedet for at oprette en bobl valgte Marco at kigge igennem de allerede oprettede bobler, hvor han via. søgefunktionen søgte efter opslag, der tilbød de ting, han ledte efter. Herfra kontaktede han dem, der virkede som et godt match. Det er resulteret i hele otte nye venner, som han både spiller fodbold, dyrker fitness, går i byen og i biografen sammen med.

Udover de nye venskaber har han også gennemgået en positiv personlig udvikling. Inden han oprettede sig hos Boblberg, var han nemlig rigtig genert og havde generelt svært ved at møde nye mennesker. Den tid er ovre, og Marco nyder nu at møde nye mennesker, fordi han har fået det øvet så meget, gennem alle møderne med de nye bekendtskaber fra Boblberg.

”Min vennekreds har udviklet sig markant, og jeg er ikke længere genert for at snakke med nye fremmede mennesker.”

- Marco

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her