Boblberg logo
Sidsel – Flere veninder var velkomne, og dem fandt hun på Boblberg

Sidsel – Flere veninder var velkomne, og dem fandt hun på Boblberg

Sidsel på 34 år savnede flere veninder, men vidste ikke helt, hvor hun skulle komme i kontakt med dem. Eftersom det var et stort ønske at danne flere langvarige veninderelationer, fandt hun tilfældigt over Boblberg på nettet. Sidsel gik længe og overvejede, om Boblberg var noget for hende, men en dag gjorde hun noget ud af det og oprettede sig.

Sidsel oprettede en bobl på Boblberg, og det strømmede ind med henvendelser fra mange søde piger. For Sidsel var det ganske overvældende, at der var så mange, der søgte det samme som hende selv.

”Jeg fik simpelthen så mange beskeder fra søde piger, at det var helt overvældende.”

- Sidsel

I dag har Sidsel mødtes med mange af de piger, der henvendte sig, og hun har fået et godt bånd til dem alle. Hun ser dem uafhængigt af hinanden ca. en gang om ugen til en gå tur, sludder, spil, spa-hygge og karaoke, og de er alle blevet rigtig gode veninder for Sidsel. Sidsel har inviteret dem til en fest i december, hvor de alle skal mødes og hygge hjemme hos hende.

Sidsel synes, idéen bag Boblberg er super god og gavnlig. Hun er stadig aktiv på Boblberg, hvor hun stadig bliver kontaktet og skal mødes med flere.

”Jeg overvejede længe, om Boblberg var noget for mig, men jeg ville ønske, at jeg havde downloadet app’en noget før!”

- Sidsel

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her