Boblberg logo
Thea – Fandt en skøn veninde i en ensom tid

Thea – Fandt en skøn veninde i en ensom tid

24-årige Thea arbejder i en børnehave, men da hendes kollegaer ikke er jævnaldrende, og hun er vokset fra skolekammeraterne, begyndte hun at føle sig ensom. Hun savnede jævnaldrende at snakke om løst og fast med. Derfor besluttede hun sig for, at det var tid til at undersøge mulighederne for at finde nogle nye venner. Efter at have søgt rundt på nettet i et stykke tid, stødte Thea på Boblberg, der virkede til at være lige dét, hun ønskede.

Thea besluttede sig for at oprette en bobl, hvor hun søgte efter nye veninder. Det har siden udmøntet sig i en dejlig ny veninde, der hedder Amalie. Thea og Amalie er jævnaldrende og ses så ofte som muligt. De har indtil videre haft en masse fantastiske oplevelser sammen, senest har de bl.a. camperet sammen i en hel uge i Jylland, hvor de for alvor lærte hinanden at kende. Sammen deler de også interessen for genbrug, og de bruger derfor meget af deres tid i at gå i genbrugsbutikker. Ellers står den på almindelige hverdagsting, hvor de laver mad sammen, tager ud og spiser, hvor den oftest står på sushi, går i biografen og har en masse gode snakke.

”Man skal ikke være bange for at springe ud i det, selvom det kan være grænseoverskridende. Hvis jeg en dag skulle føle, at jeg mangler nye veninder, vil jeg uden tvivl bruge Boblberg igen.”

- Thea

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her