Boblberg logo
James – Havde ikke haft gæster i flere år pga. angst, men fandt en ligesindet ven

James – Havde ikke haft gæster i flere år pga. angst, men fandt en ligesindet ven

James på 31 år har angst og var ensom. Hele livet har han haft problemer med mennesker i sin omgangskreds, som ikke gad ham, men har fundet tryghed i venner fra udlandet. Men grundet den lange afstand, var han nu klar til at kaste sig ud i at finde nye venner i Danmark. Og det var på den måde, han fandt frem til Boblberg. Han luftede nemlig tanken om nye venner, og her anbefalede en veninde fra Bahrain Boblberg, da hun selv havde brugt det, da hendes mand er dansk, og at hun derfor har brugt det til at finde danske venner.

James oprettede en bobl, hvor hun søgte efter venskaber med folk, der har noget tilfælles med ham. Enten gaming eller musik.

James mødte en jævnaldrende gut, som spurgte ham, om han ville mødes. Han har ikke haft noget godt socialt i mange år, og han var derfor nervøs for sine sociale egenskaber. Der var dog intet at være nervøs over. De endte med at snakke i flere timer om alting. Hans nye ven er nemlig også en person med mange interesser. De kan begge godt lide gaming, musik og små projekter.

”Jeg havde ikke haft gæster i flere år, så jeg troede, at mine sociale skills var røget. Men det krævede bare det rette selskab med en åben person.”

- James

De har snakket sammen online næsten hver dag siden og spillet lidt spil også. Han har endda spurgt, om James kan hjælpe ham med at lære at spille guitar. Så nu er planen at få købt nogle guitarstrenge. De har snakket om, at de gerne vil spille lidt på gaden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her