Boblberg logo
Victoria - Tilflytter fra Ukraine, der går til sprogtræning hver uge

Victoria - Tilflytter fra Ukraine, der går til sprogtræning hver uge

28-årige Victoria flyttede fra Ukraine til Danmark for tre år siden, da hendes mand fik job i Danmark. Victoria ville rigtig gerne lære sproget og søgte hurtigt efter muligheder, så hun kunne få job i landet. Hun startede på sprogskole, og det var her hun fik et tip fra en lærer omkring Boblberg. Victoria var rigtig glad for sprogskolen, men havde svært ved det, da hun ikke fik udøvet sproget i praksis.

Da hun havde fået anbefalingen om Boblberg fra sin sproglærer, var hun hurtigt inde og tjekke siden ud. Her faldt hun over Sprogland, hvor man snakker med frivillige, der gerne vil lære andre dansk. Det var en oplagt mulighed for Victoria, så det prøvede hun af!

”Jeg var så heldig, fordi Boblberg og Røde Kors har Sprogland, hvor danske frivillige hjælper med at lære dig dansk. Det er så dejligt.”

– Victoria

Gennem Sprogland fandt Victoria frivillige Birgitte, og som meget gerne ville hjælpe med at lære hende dansk. Birgitte hjælper Victoria en gang om ugen, hvor den står på udtale, ordforråd og kendskab til den danske kultur. De er blevet rigtig tætte og snakker også privatliv i takt med, at Victoria bedre kan forstå dansk. I dag hjælper Birgitte også Victorias ven, mand og niece med at lære sproget.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her