Boblberg logo
Katrine og Vlad – Brætspilsgruppe med fire andre par

Katrine og Vlad – Brætspilsgruppe med fire andre par

Katrine og hendes kæreste Vlad oprettede en fælles bruger på Boblberg, da de gerne ville søge efter brætspilsmakkere, da de syntes, at det blev lidt kedeligt i længden at spille kun de to. De oprettede sammen en bobl, hvor der hurtigt kom henvendelser. De kom i kontakt med fire forskellige par, som nu alle mødes på brætspilscaféer og spiller sammen.

Katrine og Vlad var begge lidt nervøse inden første møde, da de syntes, at det føltes lidt som sommerfuglene, der er i maven inden ”første date”, men stemningen blev hurtigt let, og snakken flød helt naturligt, da de alle mødtes. Det var vigtigt for både Vlad og Katrine, at deres møde med de nye venner var uforpligtende, og at det skulle være okay at have tid til sit liv ved siden af.

Gruppen med nye brætspilsvenner er alle jævnaldrende, og Katrine og Vlad nyder virkelig at kunne spille sammen med andre.

”Vi har også andre venner, men det er fedt at finde nogle med samme interesser som en selv.”

- Katrine og Vlad

Katrine og Vlad har nu oprettet en gruppe for de par, som de tidligere har mødtes med, hvor de fælles kan kommunikere. De har lavet deres eget lille fællesskab, og de har fra starten været meget tydelig om, at man selvfølgelig kun skal deltage i brætspilsmøderne, hvis man har overskud og lyst. Derfor har de lavet et lille system, hvor man kan melde sig fra og til på diverse brætspilsmøder.

Vlad er nu også gået mere aktivt ind i sin søgen om gamervenner og har valgt at oprette sin egen bobl. En af dem, som Vlad har snakket om at spille computer med, er en af mændene fra brætspilsgruppen, og de glæder sig til at spille sammen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her