Boblberg logo
Janus - Kamp mod ensomheden, når livet er svært

Janus - Kamp mod ensomheden, når livet er svært

I længere tid gik Janus med følelsen af ensomhed, og besluttede sig for at gøre noget ved det. Janus lider af depression og har også en sindslidelse, der gør det svært for ham at møde nye mennesker. I bussen på vej hjem, søgte han efter fællesskaber på internettet og fandt hurtigt Boblberg.dk, hvor han besluttede sig for at oprette en bobl med det samme. I hans bobl skrev han, at han søgte efter nogle, som kunne være interesserede i at spille computer sammen med ham.

Han søgte specifikt efter nogle der snakkede dansk, da dem han ellers spiller med, snakker engelsk. Han søgte nogen, som han kunne føle en større relation til, samt muligvis udvikle et venskab med. I boblen offentliggjorde han også sit brugernavn til Discord, så folk kunne tilføje ham. Ikke længe efter skete det fantastiske, en person tilføjede Janus på Discord. Det viste sig at være en fra Jylland, på ca. samme alder som Janus, der spillede samme spil, nemlig Ring of Elysium. De klikkede lige fra start, og taler sammen næsten hver dag.

Det er ikke kun spillet der bliver snakket om. Janus og hans nye bekendtskab taler om meget forskelligt, og har i dag udviklet et godt venskab. Janus fortæller selv, at brugen af Boblberg har givet han opløftet motivation og blod på tanden til at møde nye mennesker. Derudover har han mødt andre, der også har det svært. At oprette en bobl på Boblberg.dk, var overhovedet ikke grænseoverskridende, da andre der også bruger Boblberg, selv har et formål med det. fortæller han. Han synes Boblberg er en fantastisk mulighed for folk, til at møde andre med samme interesse, som en selv og han anbefaler derfor også andre til at udvide deres netværk via Boblberg. Janus har selv anbefalet brugen af Boblberg til en af hans venner, der også gerne vil udvide sine bekendtskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her