Boblberg logo
Channie – To nye veninder i en hverdag som førtidspensionist

Channie – To nye veninder i en hverdag som førtidspensionist

Channie på 48 år er førtidspensionist og bruger det meste af sin tid på frivilligt arbejde. Channie har altid haft lidt svært ved at holde på venskaber pga. hendes ADHD, der giver hende forskellige udfordringer, men ønskede at finde nogle ligesindede veninder. Af sin datter fik hun anbefalet Boblberg, som hun tænkte, var en oplagt mulighed i sin jagt på nye venskaber.

På Boblberg blev Channie kontaktet af en kvinde, som havde oprettet en bobl med ”kvindefilosofi” som overskrift, hvilket hun syntes lød super spændende.

Dette udviklede sig hurtigt til en gruppe på tre skønne kvinder inklusiv Channie, der nu mødes fast første mandag i måneden hjemme hos en af dem til en kop kaffe og dybe snakke om filosofi.

”Vores fællesskab bygger på nørderier i de små detaljer, fokus på positivitet, der skal varme, dybde og nærvær i de små ting.”

- Channie

Channie synes, Boblberg er et godt koncept, da der er mange ensomme mennesker, og at man på siden kan søge noget specifikt. Hun har anbefalet Boblberg til mange, da hun kender mange psykisk sårbare. Hun synes, det er fedt, at man kan søge det, man har brug for og selv bestemme det tempo, man vil tage det i.

”Bare spring ud i det og kontakt folk, du ikke kender.”

- Channie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her