Boblberg logo
Mathilde – Enestående ny veninde, der minder lidt om hende selv

Mathilde – Enestående ny veninde, der minder lidt om hende selv

Alle går gennem gode og dårlige perioder igennem sit liv. Desværre for Mathilde var hun havnet i en periode, hvor hun ikke havde så mange venskabelige relationer. Hun havde længe godt kunne tænke sig at gøre noget ved det, men vidste ikke helt hvordan. Heldigvis stødte hun ved et tilfælde på Boblberg og blev nysgerrig på, hvad det var for noget. Hun oprettede en bobl, hvor hun skrev om sig selv, og hvad hun søgte.

Det væltede ind med beskeder fra andre, der gerne ville være Mathildes nye venner eller veninder. Der var særligt en, der skilte sig ud. De mødtes første gang på en café, hvor de lige kunne se hinanden an. Selvom Mathilde var en smule nervøs, endte det med at være en super god oplevelse.

”Det første møde gik vildt godt, og snakken gik super nemt.”

- Mathilde

Nu ses de, så ofte de kan - og helst flere gange om måneden. Når de er sammen, hygger de sig derhjemme, hvor de ser en god film eller laver noget god mad. En lang gåtur med Mathildes hund er også noget de begge elsker.

”Jeg har fundet en helt enestående veninde lidt lig mig selv. Sådan en man kan sparre med, hvor livsopfattelsen er den samme.”

- Mathilde

Mathilde har sidenhen også anbefalet Boblberg til sin mor, der også har fundet nye bekendtskaber. Lige nu går Mathilde og overvejer at søge nogle nye bekendtskaber, som hun kan dyrke motion sammen med.

”Det er et super fedt initiativ til at møde nye mennesker.”

- Mathilde

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her