Boblberg logo
Sus - Mange dømmer en 32-årig med rollator

Sus - Mange dømmer en 32-årig med rollator

Det er cirka et år siden, at Sus hørte om Boblberg for første gang. I 2018 gik hun gennem en svær tid med epilepsi og nervebetændelse, der gjorde at hun følte sig ensom og savnede andre at dele sine oplevelser med. Sus er førtidspensionist og er gående med rollator som kun 32-årig. Efter at have oprettet sin egen bobl hvor hun efterspurgte nye bekendtskaber, har hun i dag fået en masse nye venner.

Folk kan godt se ned på en 32-årig med rollator, men inde på Boblberg har man muligheden for at forklare sig inden man mødes, og på den måde bliver man ikke mødt med fordomme- Udtaler Sus Cubbin. Sus har den dag i dag været på gåture, cafébesøg samt skrevet med andre både jævnaldrende og yngre end hende selv. Hun har sågar skrevet med andre der lider af samme diagnose, hvilket har været rart, da de forstår hvad man går igennem. Men selvom hun har psykiske diagnoser hvor de fysiske problemer er kommet efterfølgende, sætter det ikke en stopper for at søge nye bekendtskaber. Man kan søge på specifikke emner, modsat andre sociale medier- udtaler Sus Cubbin.

At Faxe Kommune har valgt at tage dette tiltag til sig, har været en kæmpe fordel for Sus, da hun ellers ville have svært ved at komme i kontakt med andre uden at blive mødt med fordomme. At bruge Boblberg har givet Sus troen på sig selv igen og hun føler sig mere i live. Hun bliver utrolig glad hver gang hun får en besked på Boblberg og er slet ikke færdig med at bruge det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her