Boblberg logo
Sanne – Fandt endelig to nye veninder efter 13 år i samme by

Sanne – Fandt endelig to nye veninder efter 13 år i samme by

Sanne på 61 år havde i mange år selv været aktiv i at starte grupper i den by, hun var flyttet til for 13 år siden for at få folk ud af deres hjem og skabe nye relationer. Men efter mange år måtte hun erkende, at det krævede mere, end hvad hun først lige troede. Gennem Boblberg så hun en ny mulighed i at finde bekendtskaber, som ikke helt krævede samme indsats fra hende selv.

Sanne oprettede en bobl, hvor hun skrev om hende selv, og hvordan hun ønsker at leve livet i form af at gåture, kreativitet, gå på café og tage i biografen. Specielt var det vigtigt for hende at danne relationer, hvor man kan hjælpe hinanden med at være positiv og komme igennem nogle måske udfordrende situationer.

På Boblberg lykkedes det Sanne at finde to veninder – Susan og Susan. Kvinderne har fået så god en relation, at de i dag mødes i hverdage til aftensmad, hvor de også introducerer deres private venner for hinanden. De snakker ofte i telefon med hinanden, og deres relation er blevet så stærk, at hvis de har brug for, man kommer, så kører de gerne turen for at være der.

”Det føles som om, vi har kendt hinanden hele livet.”

- Sanne

Sanne fik to tætte veninder, men hun mener også, at Boblberg kan bruges til de relationer, som blot kan bestå af en gåtur.

”Jeg har fået et helt andet liv af at bruge Boblberg.”

- Sanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her