Boblberg logo
Berit – Træningsmakkere, veninder, singleklub og kulturgruppe i en ensom hverdag som langtidssygemeldt

Berit – Træningsmakkere, veninder, singleklub og kulturgruppe i en ensom hverdag som langtidssygemeldt

Berit på 51 år er til dagligt langtidssygemeldt, og efter at børnene var flyttet hjemmefra, begyndte ensomheden at trænge sig på. Berit oprettede derfor en bobl på Boblberg, hvori hun søgte efter andre til træning, gåture og cafébesøg.

Der gik ikke længe, før hun fik henvendelser. De forskellige henvendelser gik over i skriverier, og det er nu endt ud i to gode træningsmakkere, som hun træner fast sammen med. Den ene fast om fredagen og den anden er et par gange om uden. Berit synes, det er dejligt, at de også kan mødes og bare snakke og ikke kun træning. De er alle jævnaldrende og står samme sted i livet, hvilket gør, at de snakker godt sammen.

Udover sine nye træningsmakkere har hun også fundet to veninder, som hun mødes med til spontane aftaler, og når de er sammen, snakker de i flere timer ad gangen uden at kunne stoppe igen.

”Det er bare så fantastisk – vi snakker som om, at vi har kendt hinanden altid.”

- Berit

Berit er blevet så glad for sine nye venskaber, at hun ikke er stoppet helt med at gøre brug af Boblberg. Den efterfølgende brug er også blevet til en singleklub med 12 medlemmer, der alle har mødtes gennem Boblberg. Gruppen mødes en gang om måneden til cafébesøg eller hjemme hos hinanden.

Som noget nyt er hun også blevet en del af en kulturgruppe, som har mødtes til noget spisning indtil videre, men Berit ser frem til at se, hvordan dette udvikler sig videre.

Alle dem hun har mødt gennem Boblberg er i dag blevet til ”bobl veninder”, og Berit deler glædeligt ud af sine gode oplevelser med Boblberg til andre.

”Jeg anbefaler Boblberg meget, meget og hele tiden.”

- Berit

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.001 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her