Boblberg logo
Frederikke-Amalie – Fandt ny veninde, efter hun mistede vennekredsen

Frederikke-Amalie – Fandt ny veninde, efter hun mistede vennekredsen

Frederikke-Amalie havde en veninde som blev alvorligt syg og mistede efterfølgende sin vennekreds. Hun fik her anbefalet Boblberg, men veninden ville ikke bruge det, så Frederikke-Amalie valgte selv at undersøge hvad det gik ud på. Hun fandt med det samme Anna, som skulle starte på samme studie som hende selv - radiograf.

Efter skrivning frem og tilbage, mødtes de til brunch, hvor snakken bare gik fra start af. Boblberg var med til at hjælpe samtalen på gled, for vi startede med at spørge hinanden hvorfor vi havde brugt Boblberg - fortæller Frederikke-Amalie. De fandt hurtigt ud af at de havde fællesvenner samt begge har hund og kæreste. Efter lidt tid begyndte de at gå tur sammen, for at påbegynde et ønsket vægttab. Lige nu er Frederikke-Amalie sygemeldt fra studiet, da hun lider af PTSD, angst og depression. Derfor er hun meget hjemme, og er derfor i gang med at lave en bobl, hvor hun vil søge efter andre som er i samme situation som hende selv eller som kan relatere til hendes situation.

Alle søger et eller andet, og det kan findes inde på Boblberg. Så siger til alle at de skal gå ind og kigge på bobler - fortæller Frederikke-Amalie. Det er ikke sidste gang Frederikke-Amalie kommer til at bruge Boblberg, og hun sørger for at anbefale Boblberg til alle hun møder der kunne have brug hjælp. Hun pointerer også at det er en sikker måde at mødes på, ved at man selv kan bestemme om man vil mødes med personen eller ej.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.964 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her