Boblberg logo
Michelle – En penneven til dybe samtaler i en ensom tid som jobsøgende

Michelle – En penneven til dybe samtaler i en ensom tid som jobsøgende

33-årige Michelle blev bekendt med Boblberg for første gang via nettet, og der gik ikke længe før, hun tog sig mod til at prøve det af. Michelle er jobsøgende, da hun er droppet ud af sit kandidatstudie, og hun kunne derfor godt bruge nogle at snakke med i hverdagen, så hun ikke følte sig alene. På Boblberg fik Michelle hurtigt kontakt til en, der i dag er blevet en rigtig god penneven.

”Jeg har fået en 'penneven' gennem Boblberg. Én, jeg kan have dybe samtaler med uden om den typiske hverdagssnak og smalltalk. Det har jeg savnet.”

- Michelle

Michelle har stadig to aktive bobler, hvor den ene er til hendes datter og den anden til hende selv. Her har hun allerede fået respons på begge bobler, da der både er en, der har kontaktet hende i forhold til at skaffe en veninde til sin datter, samt en i midt 40’erne der har skrevet på boblen til sig selv. Hun er også selv aktiv og skriver ud til folk, da der er mange, der selv døjer med ensomhed.

”Boblberg er bare et rigtig godt koncept, da mange er ensomme.”

- Michelle

Michelle vil rigtig gerne anbefale Boblberg til andre, da hun mener, der er noget for alle – lige meget hvilken interesse man har, så kan det godt betale sig at kigge på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her