Boblberg logo
Helle – Flytning resulterede i en veninde for livet

Helle – Flytning resulterede i en veninde for livet

59-årige Helle stod som tilflytter, da hun gerne ville være tæt på sin datter og kommende barnebarn. Hun havde derfor heller ikke det store netværk, og hun tænkte derfor, at Boblberg var den oplagte mulighed.

”Nogle gange er man nødt til at prøve noget nyt, og det gjorde jeg ved at bruge Boblberg.”

- Helle

Helle oprettede sig som bruger på Boblberg og var inde for at se, hvad folk i hendes nærområde søgte af forskellige fællesskaber. Hun oprettede derefter selv en bobl, hvor hun skrev, at hun var tilflytter og ledte efter nye bekendtskaber.

”Der er alle mulige muligheder på Boblberg, det er så fedt.”

- Helle

Helle blev kontaktet af Heidi for halvandet år siden, og de har haft kontakt lige siden. De er jævnaldrende og deler samme interesser. Da Helle og Heidi havde aftalt at mødes for første gang for halvandet år siden, mødtes de to til en gåtur i en park og en kop kaffe efterfølgende. De har set hinanden siden den dag, og de hygger sig meget, når de er sammen. De tager i biografen, på Bakken, går ture sammen og alt derimellem.

”Boblberg er et fantastisk godt sted at skabe venskaber.”

- Helle

Helle kan stadig godt finde på at kigge lidt rundt på Boblberg for at se, hvad andre søger, og hun har også stadig sin egen bobl liggende aktivt på platformen. Helle er glad for Boblberg og synes, at ideen og konceptet bag platformen er super.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her