Boblberg logo
Mathilde – En spontan ferie og venindetatovering blev starten på et godt venskab

Mathilde – En spontan ferie og venindetatovering blev starten på et godt venskab

For Mathilde på 20 år var det et stort ønske at finde en ny vennekreds, da hun tit følte sig ensom. Da hun hørte om Boblberg fra sin gudmor, havde hun dog sine tvivl, da hun havde en følelse af, at dét at søge nye venner lidt var et tabu. Den følelse endte hun heldigvis ikke med at lade sig styre af, og med ét var hendes søgning efter nye venskaber i gang. Det skulle hurtigt vise sig at være en rigtig god beslutning.

”Der er jo ikke noget akavet ved at søge nye venner, fandt jeg hurtigt ud af. Jeg ved, at der mange, der sidder, ligesom jeg gjorde. Det er ærgerligt, at vi ikke tør tale højt om det.”

- Mathilde

Inden længe begyndte Mathilde at skrive med andre, som havde samme interesser som hende – såsom at gå på café, tage i byen og generelt lave hyggelige ”venindeting”, som hun selv beskriver det. Der var særligt en pige, som hun havde rigtig god kemi med, nemlig Nadia. De mødte hinanden første gang på en bar, hvor de spiste og drak drinks, og her blev de kun bekræftet i den gode kemi. Efter blot en måneds kontakt besluttede de to piger sig for at tage en spontan ferie til Mallorca, da de begge elsker at rejse. På den måde lærte de hinanden at kende på en helt anden måde og blev også hurtigt tætte. Ferien stod på sjove byture, solbadning, hygge på højt plan – og ikke mindst en venindetatovering på anklen af en jordklode, som symboliserer, at de begge to elsker at rejse, samtidig med, at den minder dem om starten på et nyt og godt venskab.

Venskabet fortsatte, da Mathilde og Nadia kom hjem til Danmark, og i dag ser de hinanden som rigtig gode veninder. De skriver tit sammen og inviterer endda hinanden til fødselsdag.

Mathilde er utrolig glad for, at hun turde at springe ud i at søge nye venskaber over Boblbergs App, og den tvivl hun først havde, er slet ikke at spore længere. Hun har erfaret, at det tværtimod er en rigtig fed måde at møde nye mennesker på.

”Jeg er mega glad for Boblbergs app, da jeg tit har følt mig ensom. Der er intet pinligt eller flovt over at søge venner på en app – det er helt okay!”

- Mathilde

Vi er glade for, at Mathilde besluttede sig for at gøre op med tabuet om at søge nye venskaber, hvis man er ensom, for som hun selv understreger, og som vi kun kan bekræfte, er der intet galt med det. Tværtimod blev en oprettelse på Boblberg starten på et nyt venskab for Mathilde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her