Boblberg logo
Johannes – Har mødt nye mennesker, som han i dag kalder for hans bedste venner

Johannes – Har mødt nye mennesker, som han i dag kalder for hans bedste venner

40-årige Johannes’ kendskab til Boblberg startede efter, at der havde været coronanedlukning, hvor han tilbød sin hjælp som frivillig i hans by. I den forbindelse kom han i snak med centerlederen, som nævnte Boblberg for ham.

Johannes valgte at oprette sin egen bobl på Boblberg, hvor han skrev lidt om ham selv, og at han søgte venskaber. Han syntes, Boblberg var et godt sted at finde nye relationer, fordi man har mulighed for at skrive sammen og skabe en mindre relation, inden man mødes fysisk.

”Alle på Boblberg er der for at skabe nye gode relationer. Jeg giver Boblberg, og alle som bruger det, 5 stjerner ud af 5 mulige. Tak for alles gode eksempler.”

- Johannes

Johannes valgte at skrive til en masse forskellige på Boblberg, da han på den måde tror på, at sandsynligheden for, at man finder nogen, man kan godt med, er større. Johannes havde heldet med sig og fandt to rigtig gode venner. Bjarke er en af dem, og de to ses ofte til forskellige aktiviteter. De spiller både kort, matador og tager ud og spiser. Det betyder meget for Johannes, at der er en god jordforbindelse i relationen, og at man løbende kan opgradere ens venskab.

Johannes og Bjarke er nået til et sted i deres venskab, hvor de kan snakke med hinanden om det hele, og dermed kan de to også være der for hinanden.

Johannes er stadig aktiv på Boblberg og vil altid gerne finde nye gode relationer. Han har mange hobbyer og er generelt et meget socialt væsen. Han hører gerne for alle, der savner en rigtig god ven.

”Jeg synes, Boblberg er genialt, det er bare rigtig, rigtig godt på mange måder. Fortsæt med at skrive med folk et stykke tid. Skriv til en masse forskellige. Det er mit råd.”

- Johannes

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.403 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her