Boblberg logo
Jette – Ny by, fraskilt og sygemelding førte til en ny ven

Jette – Ny by, fraskilt og sygemelding førte til en ny ven

46-årige Jette var netop blevet skilt, flyttet til en ny by og gik hjemme pga. en sygemelding. Hun savnede derfor nye bekendtskaber i hverdagen, men vidste ikke helt hvordan, hun skulle gribe et an, indtil hun hørte om Boblberg.

Jette oprettede en bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv sine interesser. Hun søgte efter nye venner og veninder, som var klar på både caféture, biografbesøg og lange gåture. Hun kom hurtigt i kontakt med Harald, og de aftalte at mødes på en café.

”I starten var jeg lidt nervøs, men det gik rigtig fint.”

- Jette

Cafébesøget med Harald gik rigtig godt, og der var en god venskabelig kemi. De fandt ud af, at de havde en del fællesvenner, og det blev derfor hurtigt et samtaleemne for de to.

Det har været godt for Jette at få et venskab gennem Boblberg, da hun døjer med en sygemelding fra arbejdet. Hun er sygemeldt med sin skulder og det var også en af grundene til, at hun oprettede sig på Boblberg.

Jette benytter sig fortsat af Boblberg, og lige nu er hun også i kontakt med flere. Hun har skrevet med to mere fra byen, som hun har aftalt snart at mødes med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her