Boblberg logo
Morten - Brætspil og cocktails var startskuddet til tre nye venskaber i ny by

Morten - Brætspil og cocktails var startskuddet til tre nye venskaber i ny by

33-årige Morten oprettede en bruger på Boblberg, da han var flyttet til en ny og syntes, at det var svært at opretholde kontakten til sine gamle venner. Han havde pludselig meget langt til venner og familie, og da han er en meget udadvendt person med specifikke interesser, havde han udset sig Boblberg som en platform, hvor han kunne finde nye spændene bekendtskaber, eller de kunne finde ham.

Han valgte at lægge et billede op af sin reol fyldt med brætspil og faldt straks i tale med flere fra nærområdet, der rigtig gerne kom forbi til en række spil. Heldigvis kvitterede Kevin med en besked, og første gang de mødtes var hos Morten, hvor han tilbød at lave nogle cocktails og finde sine bedste spil frem. De hyggede sig til langt ud på aftenen og fik delt en masse historier.

”Boblberg er simpelthen en fantastisk måde at kunne række sin hånd ud til nærområdet og finde folk der deler sine interesser, som man ville have svært ved ellers at finde. Og på samme måde kan du se hvad folk i sit område interesserer sig for.”

- Morten

Siden da er det blevet til mange timers sjov og en masse beskeder sendt frem og tilbage. I dag har han fået tre venner, som sammen mødes og deler interessen for brætspil over en kaffe/øl/cocktail. De har endda udvidet venskabet, så kæresterne/konerne også kan komme med.

"Hvis du mangler nogle at dele dine interesser/aktiviteter med i nærområdet, så prøv Boblberg. Det er platformen hvor du kan oprette et opslag med dine interesser og folk vil kontakte dig for at dele deres interesser med dig.”

- Morten

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.974 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her