Boblberg logo
Kirsten – Udvidede omgangskredsen i ny by med både strikkeklub og tøsegruppe

Kirsten – Udvidede omgangskredsen i ny by med både strikkeklub og tøsegruppe

Kirsten på 68 år er pensionist og har nok at lave med både familie, bowling og svømmetræning. Men da hun flyttede fra Jylland til Sjælland, følte hun alligevel, at hun havde brug for at udvide omgangskredsen efter 24 år i det jyske.

På nettet blev hun tilfældigt bekendt med Boblberg og tænkte, at det skulle afprøves. Hurtigt efter oprettede hun en bobl, hvori hun skrev, at hun søgte veninder til at mødes med f.eks. til gåture, svømning, cafébesøg, koncerter og andre ting.

Gennem Boblberg er Kirsten blevet en del af en tøsegruppe på i alt fire skønne kvinder, der mødes fast hver 14. dag til the og kage, både i byen og hjemme hos hinanden. De har fået et rigtig godt fællesskab og nyder at mødes fast til altid hyggelige timer, hvor de f.eks. også læser og udveksler bøger med hinanden.

Kirsten er også blevet en del af en strikkeklub på i alt tre kvinder, der også fast mødes hver 14. dag. De skiftes til at være hjemme hos hinanden, hvor den står på strikning, kaffe, kage og altid gode snakke. Selvom de ikke er jævnaldrende, så snakker de nogle gange så meget, at de helt glemmer at strikke. De hjælper hinanden med hinandens sysler, finder opskrifter på strikning osv.

”Boblberg er alletiders sted at møde andre mennesker. Tak for jer.”

- Kirsten

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her