Boblberg logo
Danielle – Ny veninde og flere bekendtskaber efter ensom periode med ingen venner og veninder

Danielle – Ny veninde og flere bekendtskaber efter ensom periode med ingen venner og veninder

Danielle på 22 år gik til dagligt på HF, da hun fandt sig selv i en situation, hvor hun ikke snakkede med nogen af sine venner og veninder længere. Hun havde kun sin kæreste og familie at snakke med, men det var alligevel ikke helt det samme som at snakke med en god veninde.

Danielle ville derfor finde nogle nye tætte relationer gennem Boblberg. Hun skrev lidt om sig selv, og at hun søgte nogle veninder til at gå ture, spille spil og hygge sig med. Imens hun ventede på henvendelser, kiggede hun lidt rundt på platformen og fandt også en pige ved navn Laura, som hun syntes lød sød. Hun skrev til Laura, og samtidig fik hun en del henvendelser på sin egen bobl.

Med en masse nye relationer havde Danielle nu en masse muligheder. Hun skriver stadig med nogle af sine nye veninder og har også mødtes med andre, men Laura er en af dem, hun ser allermest til.

Laura og Danielle mødtes første gang på en café, hvor de drak en sodavand og en øl, hvorefter de gik en kort tur sammen. Det var rart at slappe af i hinandens selskab og lære hinanden at kende på en naturlig måde.

”Vi laver alt fra at gå ture til at spise sammen, og så spiller vi masser af brætspil, lige det som lyster.”

- Danielle

Danielle er meget social og elsker at møde nye mennesker. Hun sammenligner dét at møde en ny potentiel veninde lidt som en første date, hvor der er sommerfugle i maven, og at man er spændt på, hvad relationen vil føre til. Danielle døjer med angst, men det er ikke noget, hun har mærket, når hun skulle ud at skabe nye relationer, hvilket hun er glad for.

Danielle kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen og siger bl.a.:

”Jeg er kun blevet gladere af at bruge Boblberg. Det er et enormt kærligt og godt koncept, og har gjort at jeg ikke føler mig lige så ensom, som jeg gjorde før.”

- Danielle

Danielle har også sagt til sin studievejleder, at det kunne være en god idé at fortælle studerende om, og også hendes egen læge.

”Nytænkende måde at møde andre på, hvor du ikke skal gøre et kæmpe arbejde for at skabe relationer – der er gjort rigtig meget for, at det skal være ligetil for ensomme og dem, der vil udvide deres omgangskreds.”

- Danielle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her