Boblberg logo
Malene – Hun har skizotypi, han er blind, men de fandt fællesskabet sammen

Malene – Hun har skizotypi, han er blind, men de fandt fællesskabet sammen

Malene på 23 år hørte om Boblberg for nogle år tilbage gennem en bekendt, men tænkte ikke nærmere over det, da hun ikke havde brug for nye fællesskaber på daværende tidspunkt. Men en dag, på sin mors opfordring, valgte hun at tjekke Boblberg ud.

Malene oprettede sin egen bobl, hvor hun søgte efter nye venskaber med samme interesser som hende selv – klassisk musik, rock, tegne, male og film.

Malene faldt en dag over Michaels bobl, som reagerede på, da han virkede interessant.

”Jeg læste hans bobl og syntes, det han skrev, var rigtig interessant.”

- Malene

Malene og Michael er i dag blevet rigtig gode venner og ses derfor også jævnligt og snakker sammen dagligt. De kan snakke sammen i timevis og helt miste fornemmelsen for hvor lang tid, der egentlig er gået.

”Fra første gang vi sås, har der været den slags energi, som hvis man har kendt hinanden hele livet. Vi kan snakke i fire timer uden at vide, at der er gået mere end en time.”

- Malene

Både Malene og Michael har hver især deres udfordringer i dagligdagen og er derfor gode til at hjælpe hinanden igennem det. Malene har nogle psykiske udfordringer, bl.a. skizotypi, og har derved svært ved at komme ud ad døren, og Michael er blind. Derfor er Michael god til at besøge Malene hjemme hos hende, hvor hun guider ham derhen ved at dele lokation og facetimer ham, så hun ved, han kommer godt derhjem. Malene har en servicehund, der er en tro følgesvend over alt. Han gør, at Malene kommer ud, at hun handler selv, kommer til aftaler og vigtigst af alt, hjælper han, når hendes sygdomme driller.

”Vi forstår hinanden på en helt særlig måde. Han respekterer, jeg har problemer og får det samme tilbage.”

- Malene

Malene har fundet det, hun har brug for lige nu, men kunne godt finde på at bruge Boblberg igen, hvis hun skulle stå og lede efter andre med nogle af de samme interesser, som hun har.

”Jeg synes, det er rigtig fedt, fordi mange har brug for lidt ekstra hjælp.”

- Malene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her