Boblberg logo
Mauricio – Venskaber blev fundet i en svær tid som tilflytter til Danmark

Mauricio – Venskaber blev fundet i en svær tid som tilflytter til Danmark

Til hverdag er 42-årige Mauricio softwareingeniør og bruger meget tid på det. Han er tilflytter til Danmark og syntes, at det var meget svært at stifte relationer uden noget dansk netværk, bl.a. fordi han ikke kan sproget.

Mauricio elsker motion og musik, og han besluttede sig derfor til at søge efter andre med samme interesser på Boblberg, så han kunne interageres bedre i samfundet. For ham betød det ingenting mht. alder, køn, eller om de var Danmark eller ej. Den første, der kontaktede ham, var en kvinde, der havde problemer med teknikken. Hun spurgte efter hjælp, og det lykkedes at finde løsningen på problemet. Han valgte derfor også at skrive teknik under hans interesser.

”Som en udlænding var det svært for mig at integrere mig i det danske miljø. Det har ikke været let at få venner. Ved hjælp af Boblberg fandt jeg venner med samme interesse som mig, som jeg aldrig havde fundet uden Boblberg. Hjemmesiden er et rigtig godt værktøj til at starte den første kontakt, og det kan ende ud i et venskab.”

- Mauricio

Han er rigtig glad for Boblberg, især fordi det differencer sig fra andre sociale medier.

”Boblberg er rigtig godt, det er nemt at snakke med folk. Det er fedt, at man integrerer over en fælles interesse i stedet for at skulle tilføje dem som ven.”

- Mauricio

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her