Boblberg logo
Stine – Blev træt af ensomheden og fandt en ny veninde at bryde den med

Stine – Blev træt af ensomheden og fandt en ny veninde at bryde den med

Stine på 40 år var blevet godt træt af corona og den ensomhed, som det medførte, og med det kom der også en refleksion over de nuværende venskaber, som pludselig ikke stod helt samme sted i livet som hende selv. Efter at være stødt på Boblberg flere gange, besluttede Stine sig for at oprette sig, da hun trængte til at lære nye mennesker at kende.

Stine kom gennem sin bobl i kontakt med flere forskellige, som hun skrev lidt frem og tilbage med, men fik heriblandt kontakt til Maria, som hun i dag snakker meget med.

De to fandt hurtigt ud af, at de begge var samme årgang og boede i samme by, hvilket passede perfekt til det, de hver især søgte i en ny veninde.

Efter at have skrevet sammen i to uger inviterede Stine, Maria hjem til hende selv til en kop kaffe, da det føltes mere personligt at mødes i eget hjem. Selvom Maria var lidt usikker på det inden, endte de hurtigt med at sidde at snakke, og det har de gjort lige siden.

”Det var meget grænseoverskridende i starten, men så begyndte snakken at køre, og det har den gjort lige siden.”

- Stine

Stine og Maria kigger i dag spontant forbi hos hinanden, enten til en kop kaffe, aftensmad eller vin. De har også været til online cocktailsmagning sammen, og de planlægger også, at deres børn snart skal møde hinanden.

”Jeg har fundet det jeg søgte – en veninde man bare kan skrive til og tage et glas vin sammen med.”

- Stine

Stine har fortalt flere personer om Boblberg, og beskriver det lidt som ”dating” for veninder/venskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her