Boblberg logo
Ida – Ny veninde og brætspilsmakker i samme person efter blodprop og sygemelding

Ida – Ny veninde og brætspilsmakker i samme person efter blodprop og sygemelding

41-årige Ida blev sygemeldt fra hendes arbejde, efter hun var blevet ramt af en blodprop. Grundet hendes daværende livssituation, fandt hun pludselig ud af, at mange af hendes sociale relationer kom fra hendes arbejde. Efter hendes sygemelding mistede hun alt den sociale kontakt fra arbejdet, og hun begyndte at savne nye bekendtskaber.

En dag faldt Ida over Boblberg, og hun blev nysgerrig over, hvad mon det var for noget. Til at starte med kiggede hun rundt på de forskellige bobler og skrev til dem, der vækkede hendes interesse. Til sidst valgte Ida selv at oprette en bobl, hvilket medførte, at hun fik en masse henvendelser fra forskellige mennesker. En af de henvendelser hun fik, var fra en anden jævnaldrende kvinde ved navn Anja. De to begyndte at skrive sammen for at lære hinanden bedre at kende, og de fandt hurtigt ud af, at de havde en masse fælles interesser. Heriblandt var interessen for brætspil, og der gik ikke mere end et par uger før, at de to veninder aftalte, at de selvfølgelig skulle mødes for at dele deres fælles passion.

”Første møde gik godt – brætspil var en god åbner, så der ligesom var noget at snakke om.”

- Ida

Ida synes, at det er svært at finde nye venner, efter man er blevet voksen, da mange af ens fællesskaber kommer fra enten arbejde eller uddannelsessted. Det at finde en ven ud fra fælles interesser, er ikke helt så nemt længere. Derfor synes hun, at Boblberg er et godt sted at finde nye bekendtskaber, eftersom der findes mange bobler omkring forskellige interesser. Hun ville også selv anbefale det til andre, der går og mangler nye fællesskaber. Ida synes nemlig, at der er kommet en tendens til, at ensomhed er et svært emne at snakke om, hvilket hun synes er ærgerligt.

”Det er okay at erkende, at man kan have brug for nye venskaber. Det er lidt tabubelagt at sige, at man mangler venner, men sådan synes jeg ikke det burde være.”

- Ida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her