Boblberg logo
Naja - Som tilflytter mangler man bekendtskaber

Naja - Som tilflytter mangler man bekendtskaber

Naja, en ung pige på 25 år, har taget sig tid til at fortælle sin historie om, hvad Boblberg.dk har gjort for hende.Vi mødte Naja udenfor en kaffebar, hvor vi fandt en plads i hjørnet, hvor vi kunne sidde lidt for os selv. Duften af friskkværnet kaffe florerede gennem lokalet, og man kunne mærke stemningen af hygge fra de andre borde. Naja bestilte en stor kaffelatte, og imens kaffen blev brygget faldt vi hurtigt i snak. Naja, som er født og opvokset i Aalborg, flyttede efter gymnasiet til Aarhus, hvor hun var kommet ind på Journalisthøjskolen. Her fandt hun hurtigt nye fællesskaber gennem studiekammerater og senere hendes engagement i en frivillige-cafe. Da hun senere fik en praktikplads i Finansforbundet i København, skulle hun igen flytte til et nyt sted.

Da Naja kun kendte én person i København forsøgte hun at finde noget, som mindede om frivillige-cafeen i Aarhus. Hun fandt et sted, men desværre var det ikke noget for hende. Dette fik dog ikke Naja til at give op, da hun selv siger: Nye fællesskaber kommer ikke af sig selv, man er selv nødt til aktivt at søge dem. Derfor søgte hun efter måder at netværke på i København på nettet. Det var her hun for første gang stiftede bekendtskab med Boblberg.dk. Her fandt hun, hvad hun søgte i en online platform, som har fokus på fællesskab og venskab. Efter at have kigget lidt rundt på hjemmesiden, besluttede hun sig for ikke selv at oprette en boble, men i stedet kontakte andre som havde oprettet en.

Hun synes det virkede mere overskueligt, kun at have kontakt med dem hun skrev til, fremfor at 8-9 forskellige reagerede på hendes boble. Hun kom i kontakt med en pige Klaudia og de aftalte at mødes på en cafe i Nordvest. Naja fortalte hertil: Jeg har aldrig tidligere været på en blinddate, men jeg forestiller mig, at det er sådan, den type møde måtte føles. Man kender jo ikke den anden og ved ikke, hvad man skal forvente. På mødet skulle de se hinanden an, se om de havde noget tilfælles og om de ellers kunne føle sig tilpas i hinandens selskab. Det viste sig at de begge to var tilflyttere, Naja fra århus og Klaudia fra Odense. De fandt hurtigt ud af at de boede i nærheden af hinanden, så de havde noget til fælles allerede der.

Ud over Klaudia har Naja også lært en anden at kende, som var opvokset i København, gennem Boblberg.dk. Naja er herefter stoppet med at være aktiv på hjemmesiden, da hun føler det er vigtigere at pleje de nye venskaber hun har stiftet, fremfor at stifte flere bekendtskaber end hun har tid til. Naja har, efter sine gode oplevelser med Boblberg.dk, anbefalet en anden veninde at benytte sig af hjemmesiden. Efter en times tid med kaffe, hyggelig stemning og Najas gode historie, fik vi rundet af og takket Naja, for at hun ville dele sin Boblberg oplevelse med os.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her