Boblberg logo
Avi – Et frivilligt projekt mod ensomhed og en gruppe til elektronisk musik

Avi – Et frivilligt projekt mod ensomhed og en gruppe til elektronisk musik

47-årige Avi er til dagligt IT-deporter og arbejder som fotograf i sin fritid. Han brænder for at sætte fokus på ensomhed, som han sørger for at være en stor del af hans mange hobbyprojekter, da han bl.a. selv godt kan gå med tanken om at føle sig ensom.

For Avi var meningen med Boblberg, at der var en mulighed for at finde en gruppe mennesker, som havde lyst til at deltage en hans fotoudstilling, som sætter fokus på, at alle kan føle sig ensomme, og at det er en helt normal følelse. Alt gør han frivilligt, og han vil samtidig dele hans livserfaringer med de unge, som deltager i hele processen, hvor de sammen skaber et billede af ensomhed gennem digte og teater m.m. Denne fotoudstilling skal foregå i byens gader og skove.

Avi fandt ikke kun deltagere til fotoudstillingen på Boblberg, men også et nyt fællesskab med en fælles interesse for elektronisk musik. Gruppen mødes fysisk og gerne flere gange om måneden.

Han har fået rigtig meget ud af Boblberg, og han bruger ofte platformen, da han synes, det er et perfekt værktøj til at finde venner for bl.a. dem, der er ensomme.

”Ifølge mig er app’en fuldkommen genial.”

- Avi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her