Boblberg logo
Daniela – Ny motorcykelmakker og en god veninde i samme person

Daniela – Ny motorcykelmakker og en god veninde i samme person

For 48-årige Daniela havde det været noget af et hårdt år, da ikke bare én, men tre af hendes nærmeste var gået bort i starten af året.

”Verden er bare blevet lidt mindre.”

- Daniela

Daniela fik anbefalet Boblberg, da hun havde mest brug for det. Hun begav sig til at udforske Boblberg og kiggede nysgerrigt rundt. Daniela ville mest af alt bryde tomheden og finde nogen at snakke med eller finde nogen at lave noget med. Hun oprettede sin første bobl, hvori hun skrev, at hun søgte nye venner.

”I got nothing to lose”

- Daniela

Særligt én af dem, som responderede på Danielas første bobl, vakte Danielas interesse. Det var nemlig 10 år ældre Jytte, som kørte motorcykel. Daniela har selv i 12 år kørt motorcykel, og da hun manglede en at køre motorcykel med, var det oplagt at køre en tur med Jytte.

Ved første møde fik Daniela og Jytte kørt en tur på motorcyklerne, hvor de derefter spiste en is og snakkede sammen for at lære hinanden bedre at kende.

”Jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle blive til mere.”

- Daniela

Sidan første møde har de mødtes til flere motorcykelture og holder også kontakten ugentligt.

Daniela kunne godt tænke sig at benytte Boblberg igen at finde nye bekendtskaber, der vil dele nogle kreative interesser. Daniela har også anbefalet Boblberg til sin datter, som også leder efter nye bekendtskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her