Boblberg logo
Vera – Meget mere end bare en træningsmakker

Vera – Meget mere end bare en træningsmakker

Vera på 28 år savnede en veninde i hverdagen, da hendes veninder bor langt væk. Derfor faldt hun over Boblberg, da hun søgte efter et sted at finde nye bekendtskaber på nettet. Vera tænkte, at hun først ville finde en træningsmakker, hvorefter træningsvenskabet måske kunne udvikle sig til mere.

På Boblberg kontaktede Vera en kvinde, da hun tænkte, at hendes bobl matchede hendes egen ret godt. Allerede efter at have skrevet i én dag, aftalte de to at mødes til en gåtur.

Gåturen gik rigtig godt, og det har nu udviklet sig til en rigtig god veninde, som hun træner med 2-3 gange i ugen. De har også lavet andre ting sammen – f.eks. har de netop været på festival sammen.

”Vi har fundet hinanden et godt sted i livet, vi er meget åbne og ærlige overfor hinanden. Og det tror jeg helt sikkert er pga. måden, som vi mødtes på, vi stod begge og manglede en veninde.”

- Vera

Vera tror ikke, hun er den eneste, der gik og manglede en ekstra god veninde, og Boblberg tilbyder muligheden for at finde lige præcis dét. Selvom hun har en stor familie og en mand, så er relationen med en veninde anderledes, og lige præcis den manglede hun, men fandt den på Boblberg.

”Jeg vil sige til dem, som overvejer det – gør det. Spring ud i det.”

- Vera

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her